5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili tetkik geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Yangın kabil acil durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini ciğereriye hapseder.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kabul etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, adam boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması yaşamsal önem taşımaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına reva erdemli kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olarak kullanılmalıdır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Bu sebeple çatı içinde rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle bile koca binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page